Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

JO 2020, Fotbal | Spania - Japonia, prima semifinală. Două meciuri spectaculoase în sferturi | VIDEO

JO 2020 Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20329056/1/sga.jpg


Echipa Spaniei s-a calificat în semifinalele turneului olimpic de fotbal, după ce a învins, sâmbătă, selecţionata Coastei de Fildeş, scor 5-2, după prelungiri.
 
La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, pentru spanioli marcând Olmo '30 şi Rafa Mir '90+3, în timp ce pentru ivorieni au punctat Bailly '10 şi Gradel '90+1.
 
În prelungiri, spaniolii au mai marcat de trei ori, prin Oyarzabal (98' - penalty) şi Rafa Mir (117', 120+1').
 
În semifinale, Spania va evolua contra Japoniei, care a dispus de Noua Zeelandă, scor 4-2, după loviturile de departajare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele