Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

JO 2020, Tenis de masă | Echipa feminină a României s-a calificat în sferturile de finală

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20330474/1/tenis-de-masa.jpg

Echipa feminină a României s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale competiţiei de tenis de masă din cadrul Jocurilor Olimpice.

Sportivele din România au învins în optimi Egipt, scor 3-0.

Întâlnirea a fost deschisă de meciul de dublu Elizabeta Samara/Daniela Dodean Monteiro - Yousra Helmy/Farah Abdelaziz, scor 3-0 (11-8, 13-11, 11-6)

A urmat un duel între Bernadette Szocs şi Dina Meshref. Sportiva din Egipt a condus cu 2-0 la seturi, dar Bernadette Szocs a recuperat şi a luat trei seturi la rând (11-6, 11-7, 11-7).

Elizabeta Samara a adus punctul decisiv şi a asigurat prezenţa României în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Farah Abdelaziz, cu 3-1 (11-6, 9-11, 11-9, 11-8).

În următoarea fază, România va întâlni, luni, Hong Kong.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele