Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Joan Laporta şi-a anunţat candidatura la preşedinţia clubului FC Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19634658/1/lap.jpg

Juan Laporta, fost preşedinte al clubui Barcelona din 2003 până în 2010, şi-a anunţat, luni, candidatura la conducerea grupării catalane, informează lequipe.fr.

"Mă prezint la alegeri pentru că iubesc clubul. Avem pregătirea, experienţa şi hotărârea de a face schimbările de care are nevoie clubul. Avem un plan. Planul este de a munci. Ma prezint pentru ca iubesc Barça, îi iubesc fanii, iubesc La Masia si iubesc clubul. Avem un plan pentru a readuce Barca pe drumul succesului şi pentru a o repune în fruntea fotbalului mondial. Şi de aceea am nevoie de sprijinul vostru", a spus Laporta, într-o conferinţă de presă, în care şi-a prezentat candidatura.

El s-a referit şi la vedeta echipei, Lionel Messi, care a dorit să părăsească gruparea, vara trecută.

"Ştiu că Messi a vrut să plece vara trecută pentru că a fost foarte dezamăgit. Ştiu că Messi iubeşte Barcelona şi pot să vorbesc cu el la momentul potrivit, astfel încât să ia decizia corespunzătoare", a afirmat Joan Laporta, care a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 250 de milioane de euro, în 2006, de la Inter Milano pentru jucătorul argentinian.

Alegerile sunt programate la 24 ianuarie.

Cât timp Laporta a fost conducătorul FC Barcelona, echipa a câştigat patru titluri naţionale (2004-2005, 2005-2006, 2008-2009 şi 2009-2010), o dată Cupa Spaniei (2009), de trei ori Supercupa Spaniei (2005, 2006 şi 2009), de două ori Champions League (2006 şi 2009), o dată Supercupa Europei (2009) şi o dată Cupa Mondială a cluburilor (2009).

Laporta este cel care l-a adus la echipă pe antrenorul Pep Guardiola.

Josep Maria Bartomeu a demisionat de la conducerea grupării FC Barcelona, la 27 octombrie, după ce fanii acţionari au strâns numărul necesar de semnături pentru supunerea la vot a unei moţiuni de cenzută împotriva conducerii clubului.

Joan Laporta , 58 de ani, a mai candidat la preşedinţia clubului catalan, în 2015, dar a pierdut atunci alegerile în faţa lui Bartomeu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele