Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Joan Mir câştigă GP-ul Europei şi este ca şi campion mondial. Etapă de coşmar pentru Rossi, Vinales şi Quartararo

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19579576/1/mir.jpg

Joan Mir (Suzuki) a câştigat Marele Premiu al Europei, care s-a disputat pe circuitul de la Valencia, o locaţie clasică pentru MotoGP.

În urma acesti succes, spaniolul s-a distanţat considerabil în ierarhia generală, fiind aproape de primul titlu mondial la clasa mare. Cu două etape rămase de disputat, Mir are 37 de puncte avans în faţa coechipierului Alex Rins, care a terminat pe locul secund în etapa valensiană. A fost prima ”dublă” pentru Suzuki de când concurează la MotoGP.

Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Pol Espargaro (KTM). Ceilalţi urmăritori ai lui Rins au avut o cursă slabă, Maverick Vinales (Yamaha) a terminat pe 13, iar Fabio Quartararo (Yamaha Petronas) a încheiat pe locul 14.

Valentino Rossi a revenit după o pauză din cauza Covidului. Pilotul italian al celor de la Yamaha a abandonat în prima jumătate a cursei, din cauza unor probleme tehnice şi bifează a cincea etapă consecutivă pe care nu o încheie.

Săptămâna viitoare, MotoGP-ul programează o nouă etapă pe pista de la Valencia, care va fi în direct pe canalele Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele