Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Job-ul pe care Bănel Nicoliţă îl are în SUA. Ce salariu primeşte

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20445948/1/nicolita.jpg

În presa din România s-a scris că Bănel Nicoliţă ar avea probleme financiare din cauza investiţiei masive la echipa de fotbal din Făurei. Acum, conform speculaţiilor, problemele acestuia sunt mult mai mari şi s-ar fi împrumutat la cămătari.


Bănel nu a reuşit să restituie banii şi a fugit în Statele Unite ale Americii. Fosta soţie a fotbalistului, Cristina, a oferit mai multe detalii despre situaţia fotbalistului pentru PlaySport. Aceasta a confirmat că este plecat din ţară, dar nu cunoaşte informaţii şi despre problemele financiare.

Fostul fotbalist se pare că se pune treptat pe picioare. Cei de la Impact.ro scriu că aceasta s-a angajat în construcţii în SUA şi este remunerat cu un salariu de 3.000 de dolari pe lună.

Suma este una mare pentru nivelul lui România, dar insignifiantă pe lângă ce câştiga în perioada în care juca. Apogeul din acest punct de vedere a fost la Saint-Etienne, formaţia din Ligue 1 îl plătea cu 400.000 de euro pe an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele