Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jocurile Olimpice | Condiţii dificile pentru 'tricolorii' lui Rădoi, înaintea meciului decisiv pentru calificarea în sferturi. Alertă de taifun la Tokyo

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20318852/3/antrenament.jpg

Echipa naţională de fotbal a României se pregăteşte pentru meciul decisiv cu Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care poate aduce o calificare în faza sferturilor de finală. Planurile ‘tricolorilor’sunt date peste cap de o alertă de taifun, iar FIFA a anunţat că programul competiţional ar putea fi modificat.

Miercuri, 28 iulie, sunt programate ultimele meciuri din grupa B: România - Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo) şi Coreea de Sud - Honduras (ora României 11:30, Yokohama). Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20318852/4/clasament-romania.jpg

FIFA a trimis astăzi două rapoarte de alertă şi monitorizare către delegaţia României privind evoluţia taifunului Nepartak, precum şi către celelalte echipe angrenate în competiţia fotbalistică de la Jocurile Olimpice. Potrivit FRF, zona Sapporo, unde este canonată naţionala noastră olimpică, pare să fie în afara traseului taifunului.

Cu toate acestea, insula japoneză Honshu, unde se află Tokyo, Kashima sau Yokohama, este posibil să fie impactată de taifun la finalul acestei zile şi la începutul celei de miercuri, efectele putând duce la modificări ale programului competiţional.

‘Tricolorii’ nu efectuează antrenamentul oficial pe arena unde se va disputa partida. Sapporo Dome este protejat cu grijă de organizatori, având în vedere că s-au disputat 8 partide în 7 zile pe acest stadion.

Organizatorii au interzis chiar pe durata încălzirii de mâine, înaintea fluierului de start, ca suprafaţa din zona porţilor precum şi din axul central al terenului să fie folosită.

Arena este acoperită complet şi astfel umiditatea este şi mai mare decât în mod normal, dar temperatura poate fi fixată în prealabil, astfel că, pentru meciul de miercuri, temperatura a fost reglată la 23 de grade Celsius, potrivit FRF.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20318852/2/sapproo-dome-2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele