Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Jocurile Olimpice | Echipajul feminin de canotaj al României a ocupat locul 6, ultimul, în finala probei de 8+1

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20325997/1/profimedia-0623890124.jpg

Echipajul de canotaj 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Viviana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Denisa Tîlvescu plus Daniela Druncea, a ocupat locul 6, ultimul, în finala probei de vineri, la Sea Forest Waterway, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Româncele au fost cronometrate cu şase minute, patru secunde şi şase sutimi, la patru secunde şi 93 de secunde de echipajul medaliat cu aur, cel al Canadei (5:59.13).

Pe locul al doilea s-a clasat Noua Zeelandă (6.00.04), la 91 de sutimi.

China (6.01.21) a ocupat ultima treaptă a podiumului, la două secunde şi opt sutimi.

Înaintea României s-au mai clasat SUA (6:02.78), la 3.65, şi Australia (6.03.92), la 4.79.

”Nu pot să judec locul şase şi niciun alt loc. Asta a fost astăzi, noi am dat tot ce am putut. Dacă mai puteam să dau o lovitură în plus, da, atunci eram dezamăgită şi eram nemulţumită. A fost o cursă bună, am plecat motivate, dar aşa a fost azi. Toate ne doream un podium, dar dacă ştim că am dat tot, nu avem de ce să fim dezamăgite”, a declarat Georgiana Dedu, dublă campioană europeană.

”Când ajungi la start la o competiţie olimpică, fiecare îşi doreşte să vină pe locul întâi, pe podium, să fie în primii trei. Când nu reuşeşti să ajungi pe podium, nu eşti neapărat dezamăgit, dar te doare. Am muncit cât au muncit şi ceilalţi concurenţi şi când vii la un concurs îţi asumi pe orice loc vii, iar ăsta a fost locul nostru astăzi”, a spus Mădălina Bereş, medaliată cu bronz la JO în 2016.

România rămâne cu patru medalii cucerite la Tokyo, una de aur, la dublu vâsle feminin, şi trei de argint, la patru rame masculin, la dublu rame masculin şi la spadă.

Aceasta a fost ultima finală A cu participare românească în probele de canotaj de la Jocurile Olimpice. Canotoarele şi canotorii români vor reveni în ţară, duminică, în jurul orei 14.30.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele