Ultima oră
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!

Jocurile Olimpice | Marcus Daniell şi Michael Venus au scris istorie pentru Noua Zeelandă la tenis, după ce au cucerit medalia de bronz

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20326295/1/venus-daniell.jpg

Echipa neo-zeelandeză Marcus Daniell/Michael Venus a câştigat, vineri, medalia de bronz în proba de dublu masculin din cadrul competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este prima medalie olimpică din istoria Noii Zeelande la tenis.

Daniell şi Venus au învins în finala pentru bronz perechea americană Austrin Krajicek/Tennys Sandgren, scor 7-6 (3), 6-2, într-o oră şi 48 de minute.

Marcus Daniell (31 de ani) ocupă locul 50 ATP în clasamentul de dublu. Michael Venus (33 de ani) se află pe poziţia a 20-a în lume la dublu.

Pentru titlul olimpic se vor înfrunta două echipe din Croaţia: Nikola Mektic/Mate Pavic – Maric Cilic/Ivan Dodig. Meciul este programat de la ora 12:15, la Tokyo, pe suprafaţă rapidă.

Sursa foto: Twitter ATP Tour

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele