Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jocurile Olimpice | Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul doi la Tokyo. "Cea mai frumoasă experienţă a vieţii mele"

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20316340/1/buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu (locul 168 WTA) a fost învinsă de către cehoaica Marketa Vondrousova (41 WTA), scor 6-1, 6-2, în turul doi al turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Meciul a durat o oră şi opt minute. Românca a comis 31 de erori neforţate, în timp ce Vondrousova a avut doar 16 erori neprovocate.

Mihaela a avut mari probleme la serviciu şi i-a oferit 14 şanse de break adversarei.

“Cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea! Iubesc Jocurile Olimpice. Un sentiment de neuitat! Sunt o româncă mândră”, a scris Buzărnescu pe Facebook, după eliminarea din competiţia de la Tokyo.

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) a participat în premieră la Jocurile Olimpice.

România nu mai are nicio reprezentantă în competiţia de tenis de la Tokyo, după ce Monica Niculescu şi Raluca Olaru au fost eliminate în optimi la dublu, în această dimineaţă, de către echipa australiană Ellen Perez/Samantha Stosur, scor 7-6 (3), 7-5.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele