Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

John McEnroe a vorbit din nou despre Emma Răducanu, după ce a fost aspru criticat pentru declaraţiile făcute după Wimbledon: „S-au făcut valuri din nimic. Nu regret ce am spus”

Tenis Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20395478/1/emm.jpg

Fostul tenismen John McEnroe a vorbit din nou despre Emma Răducanu, după succesul fantastic al acesteia, de la US Open, şi a fost întrebat direct dacă regretă afirmaţiile făcute la adresa sportivei, după Wimbledon.

Emma Răducanu s-a făcut cunoscută pentru prima oară după turneul de la Wimbledon, unde a avut o prestaţie extraordinară, având în vedere că a participat abia în urma primirii unui wildcard. Sportiva a fost nevoită să abandoneze atunci, pe iarba londoneză, în duelul cu Ajla Tomljanovic, din cauza unor probleme respiratorii.

John McEnroe a lăsat de înţeles că sportiva britanică a abandonat din alte motive, fiindu-i frică să mai joace meciul, iar problemele respiratorii ar fi fost doar un pretext. Declaraţiile câştigătorului a şapte titluri de Grand Slam au fost aspru criticate atât de fani, cât şi de alte personalităţi din lumea tenisului. 

Am spus ce am crezut şi nu regret. Eu am încercat să fac o paralelă între ce am păţit eu la Wimbledon, am debutat acolo tot la 18 ani. Ea a avut un parcurs mai bun, s-a descurcat mai bine decât mine. Ţin minte că am jucat cu Jimmy Connors, pe Arena Centrală, de la Wimbledon, şi îmi tremurau picioarele. Am fost copleşit. 

Aproape că am fost fericit că n-am câştigat, ca să nu mai fiu nevoit să trec din nou prin asemenea emoţii. În următorul an, am reuşit să mă regrupez din punct de vedere mental şi am evoluat la nivel înalt.

E presiune mare, mulţi nu înţelg. E presiune de peste tot. Eu am crezut că prin acele declaraţii îmi manifest solidaritatea faţă de ea. Nu am vrut să fiu maliţios în vreul fel, dar ştiţi cum sunt ziarele din Anglia, fac valuri din nimic, mai ales când e vorba despre mine”, a spus acum McEnroe, conform The Guardian. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele