Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor de teama coronavirusului. Campionatul din Turcia e singurul din Europa care se mai dispută

Fotbal Internațional Publicat pe 18 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19306473/1/john-mikel-obi-trabzonspor-1584469887-34123.jpg

Mijlocaşul nigerian John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor, formaţie din prima ligă turcă, de teama coronavirusului. Campionatul din „Ţara Semilunei” este singurul din Europa care se mai dispută.

  • Prima ligă din Turcia se vede pe canalele Look

Există lucruri mai importante în viaţă decât fotbalul. Nu mă simt confortabil şi nu vreau să joc fotbal în această situaţie. Fiecare ar trebui să fie acasă cu familia şi cu apropiaţii în această perioadă critică. Sezonul ar trebui anulat.” , a scris internaţionalul nigerian de 32, de ani, pe Instagram, care mai avea contract cu gruparea turcă până la finalul acestui sezon.

În ciuda apelului jucătorilor şi recomandărilor UEFA, în Turcia campionatul continuă cu meciuri disputate fără spectatori. În această ţară sunt 98 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2.

John Obi Mikel a ajuns la Trabzonspor în vara anului trecut, de la Middlesbrough, fără sumă de transfer. Anterior, africanul a evoluat pentru FK Lyn, din Norvegia, Chelsea sau Tianjin Teda. Cel mai bun moment al carierei l-a avut la Chelsea. În 11 ani a cucerit 11 trofee, dintre care două campionate şi două Ligi ale Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri