Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

John Terry a plecat de la Aston Villa

Premier League Publicat pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20316092/1/john-terry.jpg

Aston Villa a anunţat despărţirea de fostul internaţional John Terry, care îndeplinea din 218 funcţia de antrenor secund al lui Dean Smith la gruparea engleză, informează lequipe.fr.

"A fost o onoare imensă şi un privilegiu să fi petrecut ultimii trei ani la Aston Villa, dar cred că a sosit momentul să iau decizia extrem de dificilă de a merge mai departe", a declarat Terry, într-un comunicat.

Legendarul fotbalist al echipei Chelsea, care şi-a încheiat cariera la Aston Villa, a spus că va petrece mai mult timp cu familia sa, apoi va merge să viziteze cluburi şi antrenori din Europa pentru a-şi aprofunda cunoştinţele cu scopul de a deveni el însuşi antrenor principal.

"Ambiţia mea a fost întotdeauna să devin antrenor şi, dacă apare oportunitatea potrivită, mă simt pregătit pentru o astfel de provocare", a adăugat el.

Terry, 40 de ani, a jucat pentru Chelsea între 1998 şi 2017, iar pentru Villa, în sezonul 2017/2018. El are 78 de selecţii în naţionala Anglia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele