Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Jorge Lorenzo a câştigat MP virtual al Marii Britanii la MotoGP. Surprize pe celelalte trepte ale podiumului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19378678/1/lor.jpg

Spaniolul Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiul de Motociclism al Marii Britanii pe consolă, disputat pe circuitul de la Silverstone, care tocmai a fost confirmat ca şi gazdă pentru două etape de Formula 1, în luna august.

Pilotul celor de la Yamaha a fost urmat surprinzător de compatriotul său, Tito Rabat, pilot Avintia Ducati, o prezenţă în coada clasamentului în cadrul etapelor reale. Podiumul a fost completat de tânărul francez Fabio Quartararo, pe o motocicletă Yamaha.

La Moto2 cursa a fost câştigată de Bo Bendsneyder (Olanda), urmat de Kasma Daniel (Malaezia) şi de Hector Garzo (Spania).

Competiţia de la clasa Moto3 i-a revenit lui Stefano Nepa (Italia), secondat de Jeremy Alcoba (Spania) şi de Ayumu Sasaki (Japonia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele