Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jose Mourinho forţează transferul unui jucător de la Barcelona. Negocierile vor demara în curând

AS Roma Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20369808/1/mourinho.jpg

Jose Mourinho vrea să profite de faptul că Ronald Koeman nu se bazează pe serviciile lui Clement Lenglet în acest sezon şi încearcă să îl transfere.

Fundaşul de 26 de ani a fost transferat de catalani în 2018, dar nu a reuşit să se impună în ultimul timp., iar jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport scriu că cele două cluburi ar urma să înceapă negocierile în foarte scurt timp. Lenglet ar mai avea oferte şi din Premier League, anunţă presa din Italia.

  • Fotbalistul este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 25 de milioane de euro.

A rezolvat golul din atac

AS Roma a oficializat transferul lui Tammy Abraham (23 de ani). Englezul a semnat un contract pe cinci ani şi are misiunea de a-l înlocui pe Edin Dzeko, transferat la campioana Italiei, Inter Milano.

Pentru aducerea lui Abraham, echipa lui Jose Mourinho a plătit celor de la Chelsea suma de 40 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele