Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Jose Mourinho şi o alegere surprinzătoare pentru cel mai bun jucător de la EURO: "Un adevărat animal. A fost fenomenal!"

EURO 2020 Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20289521/1/mou.jpg


Jose Mourinho (58 de ani) i-a surprins pe mulţi în momentul în care a fost pus să aleagă cel mai bun jucător de la EURO 2020. Antrenorul celor de la AS Roma l-a nominalizat pe Kyle Walker, fundaşul în vârstă de 31 de ani al celor de la Manchester City.
 
Chiar dacă specialiştii UEFA au fost impresionaţi de paradele lui Gianluigi Donnarumma în semifinalele cu Spania şi Anglia şi i-au acordat premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final, Jose Mourinho merge pe o altă variantă şi vorbeşte la superlativ despre englezul Kyle Walker, fundaş pe care Gareth Southgate l-a trimis în teren în şase dintre cele şapte meciuri jucate la acest European.
 
Fie fundaş dreapta într-o linie de patru, fie fundaş central dreapta în una de trei, Walker s-a achitat impecabil de sarcini, iar în cele 599 de minute jucate a fost driblat o singură dată şi a comis un singur fault. Suficient pentru a-l face pe Mourinho să-i creioneze un portret superb:
 
"Din punctul meu de vedere, cel mai bun jucător al turneului este Kyle Walker. A fost fenomenal! De la primul minut al competiţiei şi până la final, a fost fenomenal. A acoperit bine şi în zona centrală a defensivei şi nu-mi aduc aminte dacă a pierdut vreun duel.
 
Nu a avansat foarte mult, aşa cum o face la club, dar asta din cauza strategiei echipei. Când numesc un jucător 'animal', este complimentul suprem pe care îl fac unui jucător. Kyle Walker este un adevărat animal. Pentru mine a fost fenomenal!", a declarat "Specialul", pentru Talk Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele