Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Jose Mourinho, uluit de eliminarea din Europa League. „Cum de s-a întâmplat aşa ceva? Bună întrebare!”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070865/1/mou.jpg

Dinamo Zagreb a produs şocul optimilor de finală ale Europa League. Fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Ligii Campionilor a trecut de Tottenham, după ce au pierdut manşa tur cu 0-2.

Croaţii nu au avut deloc emoţii în actul secund pe care l-au câştigat cu 3-0, în prelungiri. Misla Orsic (28 de ani) a fost eroul partidei, atacantul croat a marcat un ”hattrick!”, în minutele 62, 83 şi 106 şi a trimis acasă echipa lui Jose Mourinho, care a început cu toate vedetele, din prim plan nu au lipsit: Kane, Dele Alli, Lamela sau Lloris între buturi.

Jose Mournho a recunoscut superioritatea celor de la Zagreb, dar nu înţelege cum elevii săi au putut face un meci atât de modest.

„Cum de s-a întâmplat aşa ceva? Bună întrebare! Dacă lăsăm la o parte ultimele 10 minute din prelungiri, timp de 105 minute a fost o singură echipă care a dat totul pe teren. Transpiraţie, sânge, apoi lacrimi de bucurie. Cei de la Dinamo Zagreb au fost modeşti, dedicaţi, nu pot decât să-i felicit. Echipa mea a părut că nu joacă un meci important. Nu ştiu dacă pentru ei a fost un meci important, dar pentru mine a fost, aşa cum e fiecare, aşa cum fiecare meci e important pentru suporteri.

Ai nevoie de o altă atitudine în astfel de meciuri. Sunt supărat că am pierdut, sunt mai mult decât supărat. Înaintea meciului, le-am spus jucătorilor că riscă mult dacă nu intră cu atitudinea corectă în teren, le-am repetat-o şi la pauză. Îmi pare rău că echipa mea nu a arătat în teren valorile fotbalistice şi cele de viaţă pe care încerc să le impun. N-avem niciun respect pentru munca noastră.

Viitorul jucătorilor mei? Suntem într-o situaţie în care n-aş vrea să analizez prea mult aici, nu e momentului s-o fac. Nu vreau să spun mai multe, pot doar să prezint scuzele mele suporterilor, sper ca jucătorii să facă acelaşi lucru”, a declarat Jose Mourinho, la conferinţa de presă de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele