Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Jose Romera e dorit de Dinamo. E liber de contract după despărţirea de Almeria

Dinamo Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19485422/1/romera.jpg

Jose Romera (33 de ani) ar putea să revină la Dinamo. Spaniolul este dorit în apărarea ”câinilor”, iar mutarea are şanse de reuşită, mai ales că este liber de contract după despărţirea de Almeria. El a mai jucat pentru bucureşteni.

Romera a evoluat doi ani la Dinamo (2016-2018), a prins 68 de meciuri şi a marcat de două ori.

Dinamo va mări salariile tinerilor care se aflau în lot înaintea venirii spaniolilor. Giovanni Becali s-a întâlnit cu şefii iberici ai ”câinilor” pentru a discuta mărirea remuneraţiilor acestora, potrivit ProSport, aspect făcut public de fostul impresar în urmă cu ceva timp.

Se pare că tinerii cei mai talentaţi ai lui Dinamo nu primeau mai mult de 2.000 de lei, iar acum plafonul va creşte la 7.000 de lei. Această decizie pare a fi luată pentru ca diferenţele salariale dintre jucătorii străini recent veniţi şi cei care se aflau deja la echipă să nu mai fie atât de mari. La Dinamo au ajuns în ultimele zile fotbalişti care se pare că ar câştiga undeva la 20.000 de euro în fiecare lună.

Dinamo şi-a asigurat serivciile a patru fotbalişti tineri, care au semnat prelungirea contractelor, până la 30 iunie 2024. Este vorba despre Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Creţu şi Mihai Eşanu.

Parafarea noilor înţelegeri s-a făcut în prezenta conducerii spaniole a echipei, care de curând a mărit salariile mai mult fotbalişti, pentru a nu fi tentaţi să plece.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele