Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Jovic are zilele numărate la Real Madrid. Două cluburi mari vor să îl transfere

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19630755/3/luka-jovic.jpg

Luka Jovic nu impresionează la Real Madrid, iar ”galacticii” se gândesc să îl vândă la următoarea fereastră de transfer. De fotbalistul de 22 de ani din Serbia s-au interesat cei de la Manchester United, conform Transfermarketweb.com. De asemenea, AC Milan şi-a manfifestat interesul pentru atacant încă de la începtul anului, dar deocamdată nu se ştiu date concrete.

Jovic a fost transferat în 2019, de la Frankfurt, pentru suma de 63 de milioane de euro.

Are de plătit o amendă mare

Atacantul sârb al echipei Real Madrid, Luka Jovici, va plăti o amendă de aproximativ 30.000 de euro în ţara sa, pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Jovic, 22 de ani, a acceptat să plătească o amendă de 3,5 milioane de dinari în următoarea lună pentru a nu ajunge la închisoare pentru şase luni.

Deşi ar fi trebuit să rămână în izolare, Jovici a plecat din Spania la Belgrad, în martie, pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele