Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Jucătorii Barcelonei au REFUZAT diminuarea salariilor! Situaţie complicată pe Camp Nou

Champions League Publicat pe 26 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19316115/1/camp-nou.jpg

Cotidianul spaniol AS anunţă că starurile Barcelonei au refuzat propunerea clubului de diminuare a contractelor pe perioada pandemiei de coronavirus, iar clubul se vede pus în situaţia de a apela la dreptul legal de a aplica o schemă de şomaj tehnic permisă de Starea de Urgenţă din Spania.

Preşedintele Josep Bartomeu a încercat să-şi convingă jucătorii să accepte propunerea, una favorabilă în comparaţie cu deciziile luate la alte secţii ale clubului, însă fotbaliştii de la prima echipă nu au fost de acord.

Astfel, Barcelona se vede pusă în situaţia să aplice anumite măsuri fără acordul jucătorilor. Conform legii din Spania, reducerile salariale pentru jucători pot ajunge până la 70%, însă oficialii catalani iau în calcul o variantă prin care fotbaliştii să nu piardă mai mult de 50% din salariu. Şefii de pe Camp Nou văd în această variantă singura soluţie prin care clubul poate trece peste criza financiară generată de amânarea partidelor din LaLiga şi Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri