Ultima oră
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei

Jucătorii celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare revin în ţară. ”Au rămas blocaţi în Africa de Sud, ca urmare a interdicţiilor de călătorie”

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20485094/1/rr.jpg

Aeronava Tarom care va aduce în ţară echipa campioană la rugby a României, CSM Ştiinţa Baia Mare, a plecat deja spre Africa de Sud, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak.

"Aeronava Tarom care va aduce în ţară echipa campioană la rugby a României, CSM Ştiinţa Baia Mare, a plecat deja spre Africa de Sud şi aterizează azi la Johanesburg, via Mombasa (zbor 4101). Îmbarcarea pasagerilor şi decolarea spre România se vor face mâine, pe traseul Johanesburg – Mombasa (Kenya) – Bucureşti – Baia Mare (zbor 4102). Componenţii echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, alături de staff-ul tehnic, au rămas blocaţi în Africa de Sud, ca urmare a interdicţiilor de călătorie impuse în urma depistării variantei Omicron a coronavirusului. Mulţumesc premierului Nicolae Ciucă, ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, şi ministrului transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, pentru implicarea în rezolvarea acestei situaţii şi identificarea cu promptitudine a soluţiei optime de repatriere în siguranţă a sportivilor români", a scris Novak, pe Facebook.

Duminică, Eugen Apjok, antrenorul principal al CSM Ştiinţa Baia Mare, a declarat că membrii delegaţiei române sunt bine, stau în camerele de hotel, ţin legătura cu autorităţile române şi speră să poată pleca în scurt timp din Africa de Sud.

După ce a participat la un turneu de pregătire, echipa a rămas blocată în această ţară după ce compania aeriană care trebuia să-i transport spre Europa a anunlat toate zborurile, în urma îngrijorărilor apărute cu privire la noua tulpină Omicron a coronavirusului, descoperită în statul sud-african.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele