Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorii de la Hermannstadt vor primi o primă consistentă, după succesul cu FCSB. ”Nu ştiu cum îi împart, le dau banii şi e problema lor mai departe”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19979053/1/her-fcsb.jpg

FCSB a ajuns la trei eşecuri consecutive, după 0-1 la Mediaş cu Hermannstadt, în etapa cu numărul 23 din Casa Liga 1, meci transmis în direct pe Look Sport+. Deşi jucătorii au dat vina pe starea proastă a gazonului, antrenorul Toni Petrea a reclamat lipsa de atitudine a ‘roş-albaştrilor’ şi a anunţat mai multe schimbări radicale.

Preşedintele ardelenilor, Claudiu Rotar a anunţat că jucătorii vor primi 30.000 de euro pentru acest succes şi a punctat faptul că pentru fiecare victorie există un bonus de 20.000 de euro.

„O victorie muncită, le-am dat o primă bună băieţilor. Au vrut să o ia şi au obţinut-o, bravo lor! E vorba de 30.000 de euro. Nu ştiu cum îi împart, le dau banii şi e problema lor mai departe.

Au avut la fiecare meci câte 20.000 de euro, doar la victorie. Vrem să îi motivăm. Ştim că pentru bani fac orice. Mi-a plăcut cel mai mult atitudinea”,
a spus Claudiu Rotar, la GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele