Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Jucătorii echipei Boca Juniors au fost eliberaţi pe cauţiune, după incidentele violente din Copa Libertadores

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20306555/1/boca.png

Jucătorii echipei argentiniene Boca Juniors, arestaţi ca urmare a violenţelor care au avut loc după meciul cu echipa braziliană Atletico Mineiro, în optimile de finală ale Copa Libertadores, au fost eliberaţi pe cauţiune azi, informează AFP.

Marţi, fotbaliştii formaţiei argentiniene s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro şi apoi cu forţele de ordine, după meciul pierdut la loviturile de departajare, scor 1-3.

Ca urmare a violenţelor, mai mulţi jucători şi conducători ai clubului Boca Juniors au fost arestaţi. După 12 ore petrecute în arest la Belo Horizonte, ei au fost eliberaţi pe cauţiune. Restul delegaţiei argentiniene a petrecut noaptea în autocarul clubului, parcat în faţa comisariatului, sub escorta poliţiei.

Conform G1, patru persoane, acuzate de vătămare corporală, au semnat un document conform căruia se angajează să se prezinte la o audiere în viitor.

Echipa Boca Juniors a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, de echipa Atletico Mineiro, în manşa secundă a optimilor Copa Libertadores. În tur, scorul a fost 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri