Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Jucătorii lui Bayern au plecat spre Berlin de pe un aeroport militar! Union - Bayern, LIVE pe Look Plus, de la 19:00

Bayern Munchen Publicat pe 17 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19364279/2/bayern.jpg

Jucătorii echipei Bayern Munchen au plecat, sâmbătă, de pe un aeroport militar către Berlin, pentru meciul cu Union, informează bild.de.

În mod normal, aeronava clubului ar fi trebuit să plece de la terminalul VIP al aeroportului din Munchen. Însă avionul a decolat de pe aeroportul militar Ingolstadt-Manching. Sursa citată nu a precizat motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Jucătorii şi staff-ul au sosit la aerodrom cu două autocare, care au fost parcate pe pistă lângă avion. Atât fotbaliştii şi staff-ul, cât şi piloţii au purtat măşti.

Sâmbătă dimineaţă, toţi membrii delegaţiei au efectuat un nou test pentru Sars-CoV-2, al cincilea, iar rezultatele au fost negative.

Meciul Union Berlin - Bayern Munchen, din etapa a XXVI-a a Bundesliga, prima după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, va avea loc duminică, de la ora 19.00, LIVE pe Look Plus.

Antrenorul gazdelor, Urs Fischer, nu va fi pe banca de rezerve a echipei lui. El a fost în Elveţia, la înmormântarea socrului său, iar la revenirea în Germania a fost nevoit să intre în canarantină. Tehnicianul elveţian se va alătura echipei marţi, dacă testele pentru Sars-CoV-2 vor fi negative.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele