Ultima oră
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League
Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar

Jucătorii naţionalei de tineret, supuşi la a patra serie de teste pentru depistarea noului coronavirus

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 7 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19473703/1/rom.jpg

Jucătorii naţionalei de tineret au fost supuşi, luni, în Malta, la a patra serie de teste pentru depistarea noului coronavirus, informează FRF.

Rezultatul acestuia este necesar pentru meciul de marţi seară. Acesta a fost al patrulea test efectuat de delegaţia U21 de la reunirea lotului pentru meciurile din luna septembrie. Două teste au fost efectuate în ţară, unul în Finlanda, plus cel de luni. Rezultatele acestuia sunt aşteptate în maximum 24 de ore.

România U21 întâlneşte, marţi, de la ora 19.00, în deplasare, reprezentativa similară a Maltei în preliminariile turneului final al Campionatului European din 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele