Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorul Academicii Clinceni "împins" spre transfer: "Am mare încredere că va juca la o echipă importantă şi la naţională"

Superliga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20177293/1/a3.jpg


Andrei Cordea (21 de ani), marcator al unui gol în meciul FCSB - Clinceni 2-2, e pariul oamenilor din conducerea ilfovenilor. Crescut în Italia, mijlocaşul ofensiv are un sezon foarte bun sub comanda lui Ilie Poenaru, iar Sorin Paraschiv, conducătorul Academicii, crede că poate juca fără probleme la echipele importante din Casa Liga 1.
 
"Eu îi spun tot timpul că ar fi putut mult mai mult campionatul ăsta să înscrie. Îl cunosc de la 16 ani, are un potenţial extraordinar. A devenit deja un jucător interesant.
 
(n.red - Întrebat dacă îl vede pe Cordea  la FCSB) La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională", a declarat Paraschiv, la finalul meciului în care echipa pe care o conduce a obţinut un punct important în faţa celor de la FCSB.
 
Cotat la 450.000 de euro, Andrei Cordea mai are contract cu Academica până în 2023. A început fotbalul la Aiud, apoi a plecat la Novara, în 2017, italienii plătind 70.000 de euro în schimbul său. A revenit în ţară, a jucat împrumut la Hermannstadt, apoi a reuşit două goluri şi două pase decisive în cele 30 de meciuri în care a fost folosit de Ilie Poenaru.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele