Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Jucătorul care şi-a anunţat plecarea de la Chelsea, la finalul sezonului

Premier League Publicat pe 26 mar 2020
mail-share icon Email

Pedro Rodriguez (32 de ani) a anunţat că îşi va încheia contractul cu Chelsea la vară.

Internaţionalul spaniol a venit de la Barcelona, în 2015, pentru 28 de milioane de euro şi a decis să nu îşi mai prelungească contractul cu Chelsea, scadent în această vară.

Cu toate acestea, Pedro nu a luat o decizie în ceea ce priveşte următoarea sa destinaţie, ci mai degrabă aşteaptă să treacă epidemia de coronavirus, care a lovit puternic Spania. Jucătorii lui Chelsea sunt în continuare în carantină, după ce Callum Hudson-Odoi a fost infectat cu coronavirus.

"Îmi voi termina contractul, dar în acest moment nu este cel mai important lucru, pentru că nici nu ştim când ne vom întoarce la antrenamente", a declarat spaniolul pentru Cadena Ser.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele