Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Jucătorul FCSB-ului care a surprins după eliminarea din Europa League. ”Am jucat bine. Nu are nimeni ce să ne reproşeze”

Europa League Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19491778/1/rps1586.jpg

Gabi Enache, fotbalistul transferat azi de FCSB, în ziua meciului cu Slovan Liberec, a fost mulţumit de jocul echipei, chiar dacă a fost eliminată din Europa League şi a evoluat destul de slab. Fundaşul lateral a apreciat faptul că el şi colegii săi au făcut un efort fizic intens. În plus, FCSB a avut, în mare parte, jucători foarte tineri.

Referitor la contractul său cu FCSB, Gabi Enache a declarat că este pe o durată mai mare de timp. Nu a venit doar pentru partida cu Slovan. ”Pot să spun că am făcut un meci bun, un efort foarte mare. Cred că nu are nimeni absolut nimic ce să ne reproşeze. Nu ne-au surprins cu absolut nimic. Noi am jucat cu trei sferturi numai copii”

Am făcut o primă repriză foarte bună şi posesia a mers, dar au exagerat foarte tare cu mingile lungi şi am avut foarte tare de suferit la jocul aerian. Am venit cu inima deschisă, mi-am dorit foarte mult să vin, altfel nu eram aici, mai ales cu problemele care sunt. Nu m-am gândit la focar. Mă protejez şi am venit să joc fotbal

Voi continua. Am contract semnat şi nu am venit pentru un singur meci. Nu e mentalitatea mea să joc doar pentru un singur meci. Vreau să joc un fotbal de calitate, vreau să fac performanţă şi vreau din nou să mă integrez la un nivel foarte înalt”, a declarat Gabi Enache după meciul cu Slovan Liberec.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele