Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Jucătorul pe care Becali l-ar readuce la echipă. Care ar fi singura condiţie pentru transfer

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19381844/1/nit.jpg

Gigi Becali a declarat că l-ar readuce pe Florin Niţă, doar dacă ar veni gratis. FCSB are probleme serioase în acest moment în privinţa postului de portar, după ce Bălgrădean a plecat, iar titularul Vlad nu dă siguranţă că poate aduce echipa către titlu.

Un alt impediment al aducerii portarului Spartei Praga ar fi salariul, care pentru latifundiar e mult prea mare, în contextul în care mai mulţi jucători au avut veniturile tăiate în această perioadă.

V-am tot spus că nu prea mai vreau să reîncălzesc ciorba. Am tot readus nişte jucători la echipă şi nu au mai făcut nimic. Să spunem că la Niţă este totuşi o altă situaţie, dar el ştie clar că eu nu dau niciun ban pentru revenirea lui.

Dacă pleacă gratis de acolo, atunci mă interesează. Ştiu că mai are contract un an, dar nu doresc nici să îi dau 20.000 pe lună, deoarece am redus la jumătate contractele jucătorilor şi nu este corect faţă de ei”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele