Ultima oră
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet

Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

Rapid Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21572737/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-3.jpg

Rapid este în căutarea primei victorii din play-off. Giuleştenii au 5 înfrângeri şi un singurl egal în primele 6 runde disputate şi cel mai prost golaveraj dintre primele 6 echipe ale Superligii, cu doar 6 goluri marcarte şi 14 primite.

În următoarea etapă, Rapid primeşte vizita Universităţii Craiova, luni, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 7. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mitică Dragomir, impresionat de un fotbalist de la Rapid

Mitică Dragomir s-a arătat impresionat de fundaşul giuleştenilor, Andrei Borza, care recent a fost implicat în scandalul ieşirii în club alături de colegul său, Alexandru Albu. Fostul preşedinte al Ligi Porfesioniste de Fotbal l-a remarcat pe acesta în derby-ul cu FCSB şi îi vede un viitor măreţ la echipe mari din Europa.

„FCSB are 2-3 jucători de valoare, în timp ce Rapidul are unu de valoare şi doi de concurs, aşa. Ca valoare acum. Nu ce a fost Săpunaru. În afară de Borza, pe cine ai putea să selecţionezi? 

Are 18 ani. Dacă pleacă de la Rapid, joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei. Este jucător de viteză, jucător de forţă, este un jucător foarte bun.

S-ar putea să îmi placă încă 4-5 jucători. Mi-a plăcut portarul de la FCSB care a comis-o la golurile primite. L-am lăudat mereu. Sub presiune, nici FCSB nu prea joacă", a spus Mitică Dragomir, conform Fanatik.

  • Andrei Borza este cotat la 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt
  • 34 de meciuri a bifat în acest sezon, trecându-şi în cont o pasă decisivă.
  • Fundaşul stânga mai are contract cu gruparea din Giuleşti până în iunie 2027.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele