Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Jucătorul remarcat de spanioli în Roma - CFR. "Îl regretă oare Zidane!?"

Europa League Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19577668/1/mayoral.jpg

AS Roma s-a impus la scor în confruntarea cu CFR Cluj, 5-0, iar unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost atacantul spaniol Borja Mayoral, autor al unei duble în poarta lui Bălgrădean.

Împrumutat de Real Madrid la AS Roma, Mayoral a fost titular şi a înscris golurile de 3-0 (min. 34) şi 4-0 (min. 84), iar publicaţia madrilenă El Desmarque se întreabă acum dacă nu cumva Zinedine Zidane regretă că l-a lăsat pe acesta să plece atât de uşor, în condiţiile în care Real se confruntă cu probleme în ofensivă."Dublă europeană (n.r. pentru Mayoral)... îl regretă oare Zidane?", titrează sursa citată, care menţionează că spaniolul de 23 de ani s-a luptat cu sârbul Luka Jović pentru un loc în lotul galacticilor în acest sezon, dar ultimul a fost preferat.

"Unul dintre jucătorii care au părăsit clubul din cauza indeciziei lui Zinedine Zidane a fost atacantul Borja Mayoral. De-a lungul verii s-a discutat despre preferinţa antrenorului pentru cine să fie rezerva lui Karim Benzema. Jovic şi Mayoral s-au luptat pentru această poziţie, dar în cele din urmă, după câteva meciuri de la începutul sezonului, Borja Mayoral a fost cel sacrificat şi a părăsit clubul pentru a merge la Roma.

A reuşit o dublă în meciul jucat de echipa sa cu românii de la CFR Cluj şi antrenorul portughez al Romei îl va privi cu siguranţă cu alţi ochi.

Mayoral e împrumutat la echipa din capitala Italiei, iar dacă repetă aceste performanţe cu siguranţă va intra în vederile lui Zidane pentru sezonul 2021-2022. Totuşi, Mayoral e împrumutat pentru două sezoane la Roma, iar italienii au şi opţiune de cumpărare"
, notează El Desmarque.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele