Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Jurgen Klopp, acid şi ironic după egalul cu Brighton: ”Încerci să scoţi un titlu de la mine”

Liverpool Publicat de Emanoil Ursache pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19633205/1/klopp.jpg

Jurgen Klopp s-a manifestat ironic la finalul partidei dintre Brighton şi Liverpool. Tehnicianul a spus că atâta vreme cât echipa sa este obişnuită să fie penalizată cu offside la subraţ sau la sigla echipei, nici nu încape discuţie atunci când un jucător de-ai săi se află cu un deget în afara jocului.

În plus, antrenorul cormoranilor s-a arătat deranjat de întrebarea reporterului Des Kelly, referitoare la penalty-ul din care au egalat gazdele pe finalul jocului. Klopp i-a spus jurnalistului că încearcă să scoată un titlul de la el şi că dacă centralul a decis că este lovitură de pedeapsă, nu încap alte discuţii.

"Suntem obişnuiţi cu offside cu subraţul şi cu o siglă a clubului, deci un deget de la picior e clar offside! E cum e! Încerci să creezi un titlu de la mine, dă-ţi singur răspunsurile. A fost penalty pentru că l-a dat arbitrul. Am jucat foarte bine azi, n-aş putea să fiu mai bucuros cu ceea ce au arătat jucătorii. În fotbal ai nevoie şi de puţin noroc, să câştigi meciurile grele din deplasare, azi nu am avut noroc (n.r.- Liverpool a avut două goluri anulate de VAR şi a fost egalată din penalty în minutul 93).", a declarat Jurgen Klopp, la finalul meciului dintre Brighton şi Liverpool, scor 1-1, din etapa a zecea a campionatului Angliei.

Întrebat de ce a ales să îl schimbe pe Salah cu Mane, în minutul 64, Klopp a explicat că şi-a protejat fotbalistul pentru că a avut COVID-19 şi îi înţelege nemulţumirea.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele