Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Jurgen Klopp mută cel mai fericit moment din istoria recentă a lui Liverpool în sezonul următor!

Premier League Publicat pe 8 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19384777/1/klopp.jpg

Liverpool poate lua campionatul în Premier League, după o pauză de 30 de ani, dar Jurgen Klopp este sceptic în ceea ce priveşte modul în care ehipa va celebra performanţa. Asta pentru că, mai mult ca sigur, nu-i va avea alături pe fani. În cazul în care situaţia de COVID-19 nu trece din Anglia şi totul nu revine la normal foarte repede, managerul a precizat că evenimentul va fi mutat când va fi posibil.

Ia în calcul ca episodul să aibă loc cu mult după ce va începe şi sezonul următor, spre finalul anului.

Va veni o zi când viaţa va reveni la normal. Când cineva va găsi un vaccin, când cineva va găsi o soluţie pentru această problemă, când rata infectării va fi zero, acea zi va veni până la urmă. Atunci vom avea dreptul să sărbătorim ce vrem să sărbătorim în acea zi. Dacă va fi etapa a 12-a sau a 13-a a sezonului următor şi vrem să sărbătorim… cine ne va împiedica? Atunci trofeul va fi încă al nostru şi putem să îl arătăm în oraş şi să stăm pe autocar.

Dacă alţi oameni cred că suntem complet nebuni, sincer nu îmi pasă. Dacă încă va putea fi o sărbătoare specială? Fără îndoială. Este diferit, dar diferit este uneori absolut ok”, a spus Jurgen Klopp, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Sky Sports. Liverpool are 82 de puncte, după disputarea a 29 din 38 de partide. Următoarea clasată, Manchester City, are 57 de puncte, dar şi un meci mai puţin.

Dacă la nivel declarativ, Klopp estre destul de reţinut, presa din Anglia notează că Liverpool este pregătită să facă cea mai tare mutare a verii. Cormoranii sunt în negocieri avansate pentru aducerea lui Adama Traore, anunţă presa din Spania. După un sezon foarte bun la Wolverhampton, totul se poate termina cu un transfer spectaculos pentru fotbalist. Este de aşteptat ca suma de transfer să o coste pe Liverpool câteva zeci de milioane de euro bune.

Traore a impresionat prin forţă, dar şi datorită vitezei pe care o poate dezvolta în anumite momente. Dacă va ajunge la Liverpool, s-ar integra perfect în faza de atac, acolo unde Klopp are jucători pe stilul atacantului, precum, Mane, Salah sau Firmino. Traore a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive în acest sezon. În rândul venirilor are şanse mari să fie bifat şi Timo Werner, atacantul lui Red Bull Leipzig, a cărui clauză de cumpărare este destul de mică, ţinând cont de realizările sale, 58 de milioane de euro.

Jurgen Klopp îşi conturează şi lista plecărilor pentru pauza de vară, iar jurnaliştii englezi au aflat primele 3 nume care părăsesc Liverpool. Adam Lallana, Dejan Lovren şi Xherdan Shaqiri sunt fotbaliştii care, potrivit liverpoolecho.co.uk, nu mai sunt doriţi de neamţ, iar contractul cu ei nu va mai continua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele