Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Juventus a făcut prima mutare importantă a verii! 'Bătrâna Doamnă' şi-a asigurat serviciile unui titular în naţionala Spaniei

Juventus Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20247231/2/juventus-team.jpg

Juventus Torino a obţinut in extremis calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 4 în Serie A. După un sezon dezamăgitor, 'Bătrâna Doamnă' a schimbat antrenorul, Massimiliano Allegri în locul lui Andrea Pirlo. Astăzi, Juventus a anunţat prelungirea împrumutului atacantului spaniol Alvaro Morata (28 de ani), de la Atletico Madrid.

Morata are contract cu Atletico Madrid, campioana Spaniei, până în vara anului 2023.

În sezonul 2020-2021, Alvaro Morata a reuşit 20 de goluri şi 12 pase decisive pentru Juventus în 44 de meciuri, în toate competiţiile. A impresionat în Liga Campionilor, cu 6 goluri în 8 partide.

Luni, 14 iunie, Morata a fost titular pentru Spania în primul meci de la EURO 2020, 0-0 cu Suedia, în grupa E. Atacantul a jucat până în minutul 66.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20247231/3/morata.jpg

“Juventus şi-a exercitat opţiunea de prelungire a împrumutului internaţionalului spaniol, pentru încă un sezon (2021-2022). Clubul Atletico Madrid îi urează mult succes lui Alvaro Morata”, se arată într-un comunicat.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Alvaro Morata în vara anului 2020, de la Chelsea, pentru 35 de milioane de euro, apoi l-a împrumutat la Juventus.

45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alvaro Morata, potrivit Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele