Ultima oră
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV

Juventus şi Barcelona încep ”războiul” pe piaţa transferurilor. Noua ţină a celor două forţe se vinde la super-preţ

Juventus Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19566293/2/juventus-ronaldo.jpg

Barcelona şi Juventus vor porni o luptă pe piaţa transferurilor, pentru Ryan Gravenberch (18 ani), de la Ajax. Mijlocaşul nu are foarte mult meciuri în prima echipă a ”lăncierilor”, dar a fost intens monitorizat de scouterii ambelor formaţii, astfel că acesta poate prinde încă de la 18 ani un transfer de răsunet.

Suma de achiziţie nu este una mare, astfel că decizia îi aparţine lui Ryan Gravenberch. Ajax îi dă drumul în orice moment, dacă primeşte o sumă cuprinsă între 20 şi 25 de milioane de euro.

Ryan Gravenberch are doar 19 meciuri pentur Ajax, timp în care a marcat de patru ori şi a oferit trei pase decisive. Este component al naţionalei U21, pentru care a prins deja patru confruntări şi a încscris în una din ele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele