Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Juventus Torino l-a pierdut pe Paulo Dybala pentru meciul cu Lazio

Juventus Publicat pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20473685/1/dybala-fb.jpg

Fotbalistul argentinian Paulo Dybala este indisponibil pentru meciul pe care Juventus Torino îl va disputa sâmbătă cu Lazio Roma, în Serie A.

Dybala are probleme musculare la gambă.

Potrivit AFP, tehnicianul Massimiliano Allegri nu va putea conta la confruntarea din acest weekend nici pe Giorgio Chiellini (coapsă), Federico Bernardeschi (şold) şi Aaron Ramsey (coapsă).

Juventus va întâlni echipa lui Ştefan Radu, Lazio Roma, sâmbătă, în deplasare, de la ora 19:00, în etapa a 13-a a campionatului Italiei.

 

 

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele