Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Karel Guzman, de la U BT Cluj, prestaţie bună pentru Cuba, în duelul cu SUA din preliminariile World Cup 2023

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20484867/1/1-3-219195-1625734178-09333-fav.jpg

Jucătorul campioanei României la baschet ”U” BT Cluj, Karel Guzman a marcat 18 puncte pentru naţionala ţării sale, Cuba, în meci cu puternica selecţionată a SUA, în preliminariile World Cup 2023.

Meciul care contează pentru grupa D s-a disputat duminică noaptea, în Mexic, iar SUA s-au impus destul de greu, cu 95-90 în faţa Cubei.

Karel Guzman a marcat 18 puncte, iar pentru americani s-a remarcat Isaiah Thomas, 21 puncte. Din lotul SUA a făcut parte şi un fost jucător la Steaua Bucureşti, Will Smith, autor a 4 puncte în duelul cu Cuba.

Guzman a adăugat celor 18 puncte şi 6 pase decisive şi 4 recuperări.

Din grupa D preliminară, Zona Americas, mai fac parte Puerto Rico şi Mexic.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele