Ultima oră
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!

Karim Benzema a primit prelungirea contractuală de la Real Madrid. Noua durată a înţelegerii

Real Madrid Publicat pe 11 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20287909/1/profimedia-0604638898.jpg

Karim Benzema (33 de ani) a tras, la propriu, Real Madrid sezonul trecut. A fost, de departe, cel mai bun om al spaniolilor într-un an competiţional modest, comparativ cu ceea ce vrea cu adevărat o echipă precum Real Madrid. Tocmai din acest motiv, conducătorii i-au oferit un nou contract pe care, se pare, îl va şi semna.

Francezului i-a fost pus în faţă un contract pe patru ani, ceea ce înseamnă că va juca până la 37 de ani, pe care îl va semna după ce revine din vacanţă. În acest moment, el se odihneşte după ce a participat la Campionatul European.

Sezonul trecut, francezul a marcat de 30 de ori şi a oferit nouă pase decisive în 46 de confruntări, pentru Real Madrid.

Karim Benzema a revenit la naţionala Franţei după o absenţă de şase ani, el fiind convocat de selecţionerul Didier Deschamps pentru Euro-2020. Benzema a fost suspendat de la naţionala Franţei în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Ultimul meci jucat de atacantul Realului în tricoul ”cocoşilor galici”, înainte de EURO, a fost în octombrie 2015 şi în total el a strâns 87 de prezenţe la prima reprezentativă, pentru care a marcat de 31 de ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele