Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Kayserispor a anunţat numele antrenorului care va conduce echipa până la finalul sezonului, după plecarea lui Dan Petrescu

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20008733/1/kayseri.jpg

Dan Petrescu şi-a reziliat marţi contractul cu echipa turcă Kayserispor, fiind invocate motive personale ale antrenorului. Clubul a anunţat miercuri că, până la sfârşitul sezonului, echipa va fi condusă de către Ugur Kulaksiz (antrenor principal) şi Alper Kelkitli (secund).

Kulaksiz (46 de ani) a fost secundul lui Dan Petrescu, iar Kelkitli a condus academia clubului.

Cu Dan Petrescu, Kayserispor a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri în Superliga Turciei. După 25 de etape, Kayserispor ocupă locul 16 în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, echipa de pe locul 17.

Kayserispor are patru meciuri consecutive fără victorie (trei egaluri şi o înfrângere) şi are un singur punct în plus faţă de Başakşehir, echipa aflată pe primul loc retrogradabil, 18.

La Kayserispor joacă Denis Alibec, Cristi Săpunaru şi Silviu Lung Jr. Meciurile importante din campionatul Turciei pot fi văzute pe Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20008733/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri