Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Kehinde Fatai revine în Casa Liga 1. Cu cine a semnat

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20400258/1/fata.jpg

Kehinde Fatai a scăpat de suspendarea pentru dopaj şi a ales să îşi continuie cariera în fotbalul românesc, unde a ajuns încă din 2007, fiind adus la echipa de juniori a celor de la Farul.

Jurnaliştii de la Telekom Sport scriu că fotbalistul de 31 de ani a semnat cu FC Argeş, formaţie care are un start de sezon foarte bun, fiind pe locul 8 în Casa Liga 1.

El a fost suspendat de ANAD, alături de Takayuki Seto şi Alexandru Ioniţă, după ce au fost surprinşi la o clinică în timp ce i se administrau substanţe vitaminizante în cantităţi interzise.

La 35 de ani, pe final de carieră, Seto şi-a găsit însă angajament de asemenea în fotbalul românesc şi a semnat cu Petrolul Ploieşti, în timp ce Ioniţă a revenit la Rapid, echipa sa de suflet.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele