Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Kenyana Ruth Chepngetich şi etiopianul Seifu Tura au câştigat maratonul de la Chicago

Atletism Publicat pe 10 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20424853/1/tw-chicago-marathon.jpg

Kenyana Ruth Chepngetich, care era favorită, şi etiopianul Seifu Tura au câştigat, duminică, maratonul de la Chicago.

Chepngetich a încheiat cursa în două ore, 22 de minute şi 31 de secunde, iar Tura în două ore, şase minute şi 12 secunde.

Ruth Chepngetich, campioană mondială în 2019, a încheiat cu un avans de un minut şi 49 de secunde faţă de a doua clasată, americanca Emma Bates.

Pentru Seifu Tura este primul succes major.

Anul trecut maratonul de la Chicago nu a avut loc, din cauza pandemiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele