Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Keşeru, OUT pentru derby-ul cu Universitatea Craiova! Atacantul a rămas la Bucureşti

Superliga Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483258/1/keseru.jpg


FCSB va ataca derby-ul cu Universitatea Craiova (duminică, 20:15, în direct la Look Sport+) fără Claudiu Keşeru. Atacantul în vârstă de 34 de ani s-a accidentat la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei şi nu a mai făcut deplasarea în Bănie.
 
Toni Petrea se baza pe Keşeru pentru meciul împotriva ocupantei locului al treilea, dar planurile sale au fost date peste cap pe ultima sută de metri. Conform Fanatik.ro, Keşeru a dat de probleme în una dintre ultimele şedinţe de pregătire înaintea deplasării în Bănie, motiv pentru care a rămas la Bucureşti pentru recuperare şi nu şi-a mai însoţit colegii în tentativa de a se întoarce cu trei puncte de pe "Ion Oblemenco".
 
Om de bază din momentul revenirii la FCSB, Keşeru avea toate şansele să înceapă din primul minut duelul contra formaţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, Petrea trebuie să schimbe strategia şi are la dispoziţie o zi pentru a decide cum va arăta linia ofensivă: fie cu Florin Tănase vârf fals, fie cu tânărul Ianis Stoica în postura de nouar clasic şi cu Valentin Gheorghe şi Octavian Popescu pe cele două benzi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele