Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Kevin Durant, dispus să joace cu naţionala SUA la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Baschet Publicat pe 21 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20254911/1/kd.jpg


Kevin Durant, unul dintre cel mai buni baschetablişti din NBA, şi-a anunţat disponibilitatea de a evolua cu naţionala SUA la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a scris presa americană, citată de marca.com.
 
Durant, 32 de ani, a fost eliminat împreună cu echipa lui, Brooklyn Nets, în faza a doua a play-off-luui NBA, de Milwaukee Bucks, astfel că este disponibil pentru turneul olimpic care va începe la 25 iulie.
 
El ar fi discutat deja cu federaţia americană, pe care a informat-o că doreşte să facă parte din Team USA care va merge la Tokyo să-şi apere titlul olimpic cucerit în 2016, la Rio de Janeiro.
 
Kevin Durant are deja două medalii olimpice de aur, cucerite în 2012, la Londra, şi în 2016, precum şi un aur mondial, luat în 2010, în Turcia.
 
În palmaresul său mai figurează două titluri în NBA, cu Golden State Warriors, în 2017 şu 2018, când a fost şi MVP-ul finalelor, precum şi un titlu MVP în sezonul 2014, cu Oklahoma City Thunder.
 
Dorinţa lui Durant de a merge la JO poate fi legată şi de intenţia lui de a deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei SUA la JO. El are nevoie de doar 25 de puncte pentru a-l depăşi pe deţinătorul recordului, Carmelo Anthony (311, respectiv 336).
 
Devin Booker (Pheonix Suns), Damian Lillard (Portland Trail Balzers), Draymond Green (Golden State Warriors), Bradley Beal (Washington Wizards) şi Jayson Tatum (Boston Celtics) sunt alţi jucători valoroşi cu care SUA, echipă antrenată de Gregg Popovich (San Antonio Spurs), va încerca să obţină al XVI-lea aur olimpic din istoria sa, al patrulea consecutiv.
 
Zion Williamson (New Orleans Pelicans) şi Stephen Curry (Golden State) ar putea face parte şi ei din lotul car va fi anunţat la finalul acestei luni. Însă LeBron James (LA Lakers), cel mai bun jucător din NBA, a anunţat că nu va participa la JO.
 
La turneul olimpic de baschet, programat între 25 iulie şi 7 august, SUA face parte din Grupa A, împreună cu reprezentativele din Iran şi Franţa, precum şi cu o echipă care va ajunge la JO în urma unui turneu de calificare, programat între 29 iunie şi 4 iulie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele