Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Khabib Nurmagomedov a primit o sumă uriaşă pentru ultimul său meci în UFC

UFC Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19565487/1/nur.jpg

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Justin Gaethje! Campionul la categoria pană şi-a adjudecat şi titlul interim ce îi aparţinea luptătorului american, unificând astfel cele două centuri UFC, evenimentul fiind transmis în direct de către Look Sport 3 Motors & Fights.

Nurmagomedov a încasat un cec uriaş pentru această partidă. Luptătorul de 32 de ani a primit 5 milioane de euro bursă de meci, la care s-a adăugat un bonus de 77.000 de euro, datorită faptului că şi-a anunţat retragerea imediat după meci.

Adversarul său a primit o sumă mult mai mică. Lui Gaethje i-au intrat în cont doar 330.000 de euro.

Khabib rămâne invincibil în circuitul MMA. Campionul rus a bifat a 29-a victorie din cariera sa complet impresionantă prin procedeul ”triangle choke” (n.r.- sufocare triunghiulară), în faţa căruia Justin Gaethje a fost nevoit să se recunoască învins. Este pentru a 11-a oară când un oponent bate disperat în podea în faţa lui Nurmagomedov. Rusul şi-a trimis de alte opt ori adversarii ”la somn” prin KO, iar de 10 ori arbitrii l-au declarat câştigător.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele