Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Khabib Nurmagomedov nu mai revine în cuşcă. Rusul se retrage fără eşec din UFC

UFC Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20070903/1/poza-ufc-1-astazi.png

Khabib Nurmagomedov (32 de ani) a deci să nu mai revină în UFC, după ce anul trecut a luat o pauză mai lungă.

Rusul trage cortina peste o carieră fabuloasă în circuit, el a are 29 de victorii şi niciun eşec. Ultimul meci a avut loc pe 24 octombrie 2020, contra lui Justin Gaethje.

Anunţul retragerii lui Nurmagomedov a fost făcut de directorul UFC, Dana White: „Rămâne 29-0. Este 100% retras. A fost o experienţă incredibilă să lucrez cu tine, Khabib. Mulţumesc pentru tot. Mult noroc în tot ceea ce faci, prieten drag”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele