Ultima oră
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League

"Khaos" în cuşcă! VIDEO | Mister KO a mai făcut o victimă în UFC

UFC Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

Mister KO a mai făcut o victimă în UFC. Un american, care a câştigat jumătate dintre meciuri în prima rundă, nu s-a dezminţit nici acum. A avut nevoie de doar 30 de secunde.

Khaos Williams a mai făcut o victimă celebră în UFC, şi nu oricum. În direct pe Look Sport+, americanul l-a lăsat inconştient pe marele favorit al meciului, ganezul Abdul Razak Alhassan. Toţi pariorii l-au văzut învingător pe african înaintea partidei cu Williams, dar o lovitură perfectă în bărbie a răsturnat toate calculele. Khaos Williams a ajuns la 11 victorii în UFC, dintre care şase au fost reuşite prin knock-out în prima rundă.

Nu a fost, însă, lovitura sezonului. Acum o lună, un american a intrat direct în istorie cu acest knock-out.

În gala din weekend am avut şi un main event spectaculos. Brazilianul Rafael dos Anjos a câştigat la limită în faţa americanului Paul Felder. Nu toţi cei 3 arbitri l-au declarat învingător pe Rafael, însă brazilianul a reuşit să iasă triumfător din cuşcă după un meci cu lovituri spectaculoase. Şi fetele s-au luptat în gala din Las Vegas. Ashley Yoder a câştigat clar în faţa adversarei sale. Cele două nu s-au menajat deloc pe durata celor trei runde. Spectacolul din UFC continuă şi duminică. De la ora 5 dimineaţa, pe Look Sport 3 Motors & Fights, va fi o nouă gală din cel mai dur sport de contact din lume.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele