Ultima oră
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+ LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, LIVE pe Look Sport+ de la 18:30 Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, LIVE pe Look Sport+ de la 18:30
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!

"Khaos" în cuşcă! VIDEO | Mister KO a mai făcut o victimă în UFC

UFC Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

Mister KO a mai făcut o victimă în UFC. Un american, care a câştigat jumătate dintre meciuri în prima rundă, nu s-a dezminţit nici acum. A avut nevoie de doar 30 de secunde.

Khaos Williams a mai făcut o victimă celebră în UFC, şi nu oricum. În direct pe Look Sport+, americanul l-a lăsat inconştient pe marele favorit al meciului, ganezul Abdul Razak Alhassan. Toţi pariorii l-au văzut învingător pe african înaintea partidei cu Williams, dar o lovitură perfectă în bărbie a răsturnat toate calculele. Khaos Williams a ajuns la 11 victorii în UFC, dintre care şase au fost reuşite prin knock-out în prima rundă.

Nu a fost, însă, lovitura sezonului. Acum o lună, un american a intrat direct în istorie cu acest knock-out.

În gala din weekend am avut şi un main event spectaculos. Brazilianul Rafael dos Anjos a câştigat la limită în faţa americanului Paul Felder. Nu toţi cei 3 arbitri l-au declarat învingător pe Rafael, însă brazilianul a reuşit să iasă triumfător din cuşcă după un meci cu lovituri spectaculoase. Şi fetele s-au luptat în gala din Las Vegas. Ashley Yoder a câştigat clar în faţa adversarei sale. Cele două nu s-au menajat deloc pe durata celor trei runde. Spectacolul din UFC continuă şi duminică. De la ora 5 dimineaţa, pe Look Sport 3 Motors & Fights, va fi o nouă gală din cel mai dur sport de contact din lume.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele