Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

"Khaos" în cuşcă! VIDEO | Mister KO a mai făcut o victimă în UFC

UFC Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

Mister KO a mai făcut o victimă în UFC. Un american, care a câştigat jumătate dintre meciuri în prima rundă, nu s-a dezminţit nici acum. A avut nevoie de doar 30 de secunde.

Khaos Williams a mai făcut o victimă celebră în UFC, şi nu oricum. În direct pe Look Sport+, americanul l-a lăsat inconştient pe marele favorit al meciului, ganezul Abdul Razak Alhassan. Toţi pariorii l-au văzut învingător pe african înaintea partidei cu Williams, dar o lovitură perfectă în bărbie a răsturnat toate calculele. Khaos Williams a ajuns la 11 victorii în UFC, dintre care şase au fost reuşite prin knock-out în prima rundă.

Nu a fost, însă, lovitura sezonului. Acum o lună, un american a intrat direct în istorie cu acest knock-out.

În gala din weekend am avut şi un main event spectaculos. Brazilianul Rafael dos Anjos a câştigat la limită în faţa americanului Paul Felder. Nu toţi cei 3 arbitri l-au declarat învingător pe Rafael, însă brazilianul a reuşit să iasă triumfător din cuşcă după un meci cu lovituri spectaculoase. Şi fetele s-au luptat în gala din Las Vegas. Ashley Yoder a câştigat clar în faţa adversarei sale. Cele două nu s-au menajat deloc pe durata celor trei runde. Spectacolul din UFC continuă şi duminică. De la ora 5 dimineaţa, pe Look Sport 3 Motors & Fights, va fi o nouă gală din cel mai dur sport de contact din lume.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele