Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

Klopp a confirmat: nu-şi va prelungi înţelegerea cu Liverpool! Ce va face după despărţirea de cormorani: "Ar putea fi finalul pentru antrenorul Jugen Klopp"

Liverpool Publicat pe 18 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19454472/1/klopp1.jpg

Jurgen Klopp este omul momentului în fotbalul mondial după ce vara trecută a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool, iar în acest sezon a readus titlul pe Anfield după o aşteptare de 30 de ani, dar spune că nu are de gând să mai continue la cormorani după ce actuala înţelegere - scadentă în 2024 - se va încheia.

Klopp e deja de cinci ani la Liverpool şi va mai rămâne pe Anfield până în 2024, dar germanul are deja planuri pentru o vacanţă prelungită la finalul contractului.

An sabatic sau chiar retragere: "Ar putea fi finalul pentru anternorul Jurgen Klopp"

Mai exact, Klopp intenţionează să-şi ia un an sabatic şi spune că există chiar şi posibilitatea să nu mai antreneze ulterior.

"Îmi voi lua un an de pauză şi mă voi întreba dacă mi-e dor de fotbal. Dacă voi spune "nu", atunci acela va fi finalul pentru antrenorul Jurgen Klopp.

Dacă într-o zi nu voi mai fi antrenor, va fi un lucru de care nu-mi va fi dor: tensiunea brutală resimţită înainte să înceapă un meci"
, a declarat Klopp într-un interviu pentru Sport Buzzer.

Klopp, ca Guardiola sau Zidane

Ideea lui Klopp de a-şi lua un an sabatic în 2024 e una la care tot mai mulţi antrenori de top au apelat în ultimii ani. În 2012, după desăpărţirea de Barcelona, Pep Guardiola a petrecut un an la New York, alături de familie, înainte de a reveni în fotbal, la Bayern Munchen.

Zinedine Zidane şi-a luat şi el o pauză după despărţirea de Real Madrid, preferând să nu antreneze până în momentul în care a revenit pe banca galacticilor, la 10 luni distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele