Ultima oră
Metaloglobus ratează şansa de a urca pe primul loc. Recea, încă o surpriză plăcută. Rezultatele zilei din Liga 2 Metaloglobus ratează şansa de a urca pe primul loc. Recea, încă o surpriză plăcută. Rezultatele zilei din Liga 2
ACUM pe Look Sport+: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-0. VIDEO | Chunchukov deschide scorul ACUM pe Look Sport+: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-0. VIDEO | Chunchukov deschide scorul
Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc" Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc"
Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele” Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele”
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”

Klopp a confirmat: nu-şi va prelungi înţelegerea cu Liverpool! Ce va face după despărţirea de cormorani: "Ar putea fi finalul pentru antrenorul Jugen Klopp"

Liverpool Publicat pe 18 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19454472/1/klopp1.jpg

Jurgen Klopp este omul momentului în fotbalul mondial după ce vara trecută a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool, iar în acest sezon a readus titlul pe Anfield după o aşteptare de 30 de ani, dar spune că nu are de gând să mai continue la cormorani după ce actuala înţelegere - scadentă în 2024 - se va încheia.

Klopp e deja de cinci ani la Liverpool şi va mai rămâne pe Anfield până în 2024, dar germanul are deja planuri pentru o vacanţă prelungită la finalul contractului.

An sabatic sau chiar retragere: "Ar putea fi finalul pentru anternorul Jurgen Klopp"

Mai exact, Klopp intenţionează să-şi ia un an sabatic şi spune că există chiar şi posibilitatea să nu mai antreneze ulterior.

"Îmi voi lua un an de pauză şi mă voi întreba dacă mi-e dor de fotbal. Dacă voi spune "nu", atunci acela va fi finalul pentru antrenorul Jurgen Klopp.

Dacă într-o zi nu voi mai fi antrenor, va fi un lucru de care nu-mi va fi dor: tensiunea brutală resimţită înainte să înceapă un meci", a declarat Klopp într-un interviu pentru Sport Buzzer.

Klopp, ca Guardiola sau Zidane

Ideea lui Klopp de a-şi lua un an sabatic în 2024 e una la care tot mai mulţi antrenori de top au apelat în ultimii ani. În 2012, după desăpărţirea de Barcelona, Pep Guardiola a petrecut un an la New York, alături de familie, înainte de a reveni în fotbal, la Bayern Munchen.

Zinedine Zidane şi-a luat şi el o pauză după despărţirea de Real Madrid, preferând să nu antreneze până în momentul în care a revenit pe banca galacticilor, la 10 luni distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele