Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Kolasinac revine la Schalke 04 împrumutat de Arsenal

Bundesliga Publicat pe 1 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19842831/1/kolasinac.jpg

Schalke 04 a anunţat că a obţinut împrumutul lui Sead Kolasinac de la Arsenal Londra. Acordul este valabil de luni, 4 ianuarie, până la sfârşitul acestui sezon.

Muncim de ceva vreme pentru ca Sead Kolasinac să revină şi suntem foarte mândri că un ‘Shalker’ adevărat se întoarce acasă. Caracterul şi hotărârea lui Sead vor exemplifica valorile în care crede Schalke 04 şi sunt exact ceea ce trebuie în lupta pentru menţinere”, a declarat Jochen Schneider, conducător al clubului german.

Kolasinac a afirmat că este convins că echipa se va menţine în primul eşalon. “Echipa este în acest moment într-o situaţie dificilă. Vreau în săptămânile şi în lunile următoare să ajut la obţinerea a cât mai multe puncte. Vom reuşi să ne menţinem împreună, sunt sută la sută convins de asta”, a menţionat fotbalistul.

Sead Kolasinac a mai jucat la Schalke 04 în perioada 2011-2017.

Echipa Schalke 04 ocupă ultima poziţie în clasamentul Bundesligii, cu doar patru puncte obţinute în 13 etape.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele