Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Kolasinac revine la Schalke 04 împrumutat de Arsenal

Bundesliga Publicat pe 1 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19842831/1/kolasinac.jpg

Schalke 04 a anunţat că a obţinut împrumutul lui Sead Kolasinac de la Arsenal Londra. Acordul este valabil de luni, 4 ianuarie, până la sfârşitul acestui sezon.

Muncim de ceva vreme pentru ca Sead Kolasinac să revină şi suntem foarte mândri că un ‘Shalker’ adevărat se întoarce acasă. Caracterul şi hotărârea lui Sead vor exemplifica valorile în care crede Schalke 04 şi sunt exact ceea ce trebuie în lupta pentru menţinere”, a declarat Jochen Schneider, conducător al clubului german.

Kolasinac a afirmat că este convins că echipa se va menţine în primul eşalon. “Echipa este în acest moment într-o situaţie dificilă. Vreau în săptămânile şi în lunile următoare să ajut la obţinerea a cât mai multe puncte. Vom reuşi să ne menţinem împreună, sunt sută la sută convins de asta”, a menţionat fotbalistul.

Sead Kolasinac a mai jucat la Schalke 04 în perioada 2011-2017.

Echipa Schalke 04 ocupă ultima poziţie în clasamentul Bundesligii, cu doar patru puncte obţinute în 13 etape.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele