Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Kristianstad - Dinamo 31-22. „Roş-albii” ajung la două înfrângeri consecutive în grupele EHF European League

Handbal Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19566855/3/kristianstad-dinamo-bucuresti.jpg
 
Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti a pierdut al doilea meci consecutiv în grupele EHF European League, scor 22-31, cu echipa suedeză Kristianstad.
 
Bucureştenii s-au deplasat în Suedia, acolo unde au scos o remiză sezonul trecut, în Liga Campionilor, scor 29-29. De această dată, Dinamo a resimţit din plin lipsa antrenorului Ştefan Constantin, infectat cu SARS-CoV-2 şi au făcut un meci mai slab decât cel anterior, eşecul de pe teren propriu cu Sporting Lisabona, scor 25-27. În schimb, nordicii şi-au revenit după înfrângerea categorică din Germania, 23-30 cu Fuchse Berlin.
 
În această seară, pe teren a existat o singură echipă, Kristianstad. „Vikingii” au zburdat în faţa unei echipe depăşite la toate capitolele. Cu o apărare fragilă şi anemici şi neinspiraţi în atac, dinamoviştii au fost pradă uşoară.
După 16-12 la pauză, scorul a luat proporţii, iar gazdele s-au distanţat la 11 goluri diferenţă cu 10 minute înainte de final, 27-16. 
 
După această înfrângere, Dinamo cade pe ultimul loc în grupa B, acolo unde Fuchse e lider cu 2 puncte, iar pe poziţia secundă se află francezii de la Nimes, tot cu 2 puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Kristianstad face şi ea 2 puncte după victoria din faţa lui Dinamo şi urcă pe locul 3.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele