Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Kristianstad - Dinamo, de la ora 21:45, în direct pe Look. 'Roş-albii' caută prima victorie în grupele EHF European League

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti joacă în Suedia cu formaţia IFK Kristianstad, în runda a doua din grupele EHF European League. Meciul va fi transmis în direct pe looksport.ro şi pe Look Sport 4.

Ambele echipe au debutat cu o înfrângere în această competiţie. Dinamo a pierdut pe teren propriu cu Sporting Lisabona, scor 25-27. Kristianstad a fost învinsă în deplasare de Fuchse Berlin, scor 23-30.

Cele două echipe s-au mai înfruntat în sezonul trecut al Ligii Campionilor, în faza grupelor. La Bucureşti, Dinamo a învins-o pe Kristianstad cu 28-25, iar în Suedia scorul a fost egal, 29-29.

Dinamo are un moral excelent după parcursul din Liga Naţională, unde a reuşit 9 victorii din tot atâtea meciuri.

Lipsesc în continuare Gavriloaia, Vrankovic şi Lazăr, dar şi antrenorul principal Constantin Ştefan.

Dinamo Bucureşti este singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program în EHF European League: cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele