Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Kun Aguero rupe tăcerea despre plecarea de la Barcelona! „A fost un şoc plecarea lui Messi”

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20430546/1/profimedia-0613451177.jpg

Sergio Aguero s-a transferat în această vară la Barcelona, iar co-naţionalul său Leo Messi a fost un factor decisiv în alegerea pe care atacantul a făcut-o. 

Până acum, Aguero nu a debutat la Barcelona din cauza unei accidentări, însă în presă s-a speculat că totul este doar un pretext şi că îţi pregăteşte o plecare rapidă de pe Camp Nou. Totul din cauza faptului că şi Messi a plecat la PSG, iar el îşi dorea să joace alături de el. 

Atacantul argentinian a oferit un interviu, în care a vorbit despre gândurile şi situaţia sa actuală.

„Nu regret că am semnat! Să fim sinceri, ce jucător nu vrea să fie la Barca? Am ajuns cu speranţa de a juca cu Leo şi că se va pune la punct o echipă bună, iar asta încearcă clubul să facă. Când m-au sunat, nu m-am gândit la bani. Am zis că o să mă fac bine şi ajut echipa cât pot. La asta mă gândesc şi acum, dincolo de lucrurile care s-au întâmplat şi plecarea lui Messi. 

A fost un moment de şoc. El s-a simţit foarte rău. Când am aflat, nu-mi venea să cred. În acea sâmbătă m-am dus la el să-l văd. Nu l-am văzut bine şi am încercat să-l fac să uite ce s-a întâmplat. Am început să-i spun despre echipa mea de Esports şi despre ce făceam eu”, a declarat Aguero pentru elpais.com. 

Atacantul este apt în acest moment, iar debutul său se poate petrece din moment în moment. Prima şansă este duminică, cu Valencia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele